Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.03 14:11

Milyen nyakkivágáshoz milyen nyaklánc illik?

Milyen nyakkivágáshoz milyen nyaklánc illik?

 

 

 

Az ideális ékszer nemcsak személyiségünkhöz és az adott eseményhez illik, hanem a ruhához is, amelyet választunk az alkalomra.

 

Hét alap nyaklánchossz létezik, amelyek közül választhatunk: a magas gallér, a gallér, a hercegnő, a matiné, az opera, a kötél és a lasszó. Ezek némelyike szinte minden nyakkivágáshoz illik, de bizonyos ruhákhoz kifejezetten a matiné vagy épp az opera nyaklánc passzol.

 

 

 

 

A 30–33 cm hosszúságú magas gallér nyaklánc a nyakra simul. Leginkább a vállat szabadon hagyó, illetve csónak- vagy V-nyakú ruhákhoz illik. A gallér nyaklánc 35–40 cm hosszú, ez a legklasszikusabb típus, szinte mindegyik nyakkivágáshoz passzol, legyen szó akár hétköznapi, akár alkalmi viseletről.

 

 

 

A 43–48 cm hosszú hercegnő nyaklánc épp a kulcscsont alá ér, ez a hossz is igen népszerű. A magas nyakú, a kerek kivágású, illetve a mélyen dekoltált ruhákhoz egyaránt illik, medállal vagy anélkül is.

 

 

A matiné nyaklánc 50-61 cm hosszú, épp a mellvonal fölé ér. Főként hivatalos vagy alkalmi öltözethez ajánlott, magas nyakú és kivágott ruhákhoz is passzol.

 

A 71–86 cm hosszú opera nyaklánc előkelő külsőt kölcsönöz a hölgyeknek. Alacsonyabb nőknek kifejezetten ajánlott, hiszen magasabbnak láttatja őket. Nevéhez híven elsősorban operába, színházba vagy más elegáns programra ideális.

 

A kötél nyaklánc 100–115 cm hosszú, és egysorosan vagy feltekerve egyaránt hordható, főként elegáns ruhákhoz. A 115 cm-nél hosszabb lasszó nyaklánc összekötve vagy többsorosan egyaránt hordható, hétköznapi és alkalmi öltözékhez is.

 

 

 

 

 

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank