Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.08 14:13

A leggyakoribb ékszerviselési hibák

 A leggyakoribb ékszerviselési hibák

 

Sok nő esik abba a hibába, hogy bár egy gyönyörű ruhát vesz fel egy alkalomra, gondoskodik egy új cipőről és táskáról is; azonban az egész összhatást elrontja egy rosszul megválasztott ékszerrel.

Nemcsak a szoknya hossza, a cipősarok magassága vagy a rúzs színe lehet kritikus pont, hanem az ékszer anyaga, formája vagy stílusa is.

 

Túl sok feltűnő ékszer

 

A feltűnő ékszerek arról árulkodnak, hogy viselőjük nem fél kitűnni a tömegből; és ezzel nincs is probléma. Azonban azzal már van, ha minden egyes darab, amit felvesz, már önmagában is magára vonja a figyelmet. Ha például a nyakláncunk és a karkötőnk egy extravagánsabb darab, nagy, lógós fülbevalót már ne vegyünk fel hozzá, ugyanis úgy fogunk kinézni, mint egy kislány, aki beszabadult az édesanyja ruhásszekrényébe. Nagy, feltűnő ékszereket ne viseljünk mintás vagy feliratos ruhákhoz: ez így egyben már túl sok lenne. Egy teljesen fekete vagy fehér öltözékhez viszont nagyon jól mutat egy nagy, színes kiegészítő. A köves ékszereket illetően pedig ne felejtsük el: minél nagyobb a kő, annál kevésbé látszik valódinak.

 

Többféle fém és többféle stílus

 

Ha csak ezüst vagy csak arany ékszereket viselünk kiegészítőként, visszafogottabb, konzervatívabb öltözék lesz az eredmény. Aki valami különlegesebbre vágyik, hordhat aranyat ezüsttel, de ebben az esetben arra ügyeljen, hogy az ékszerek azonos stílusúak legyenek. Egy modern, egyszerű vonalvezetésű arany karkötőhöz például nem megy egy köves antik fülbevaló.

 

Nem megfelelő hosszúságú nyaklánc

 

Az ideális nyaklánchosszal felhívhatjuk a figyelmet az előnyös tulajdonságainkra, illetve palástolhatjuk a kevésbé előnyöseket. Például a nyakra simuló lánc azoknak áll jól, akiknek még nem ráncosodik a bőrük. Ha széles a nyakunk, olyan láncot válasszunk, amely fent vékonyabb, lent pedig vastagabb. Ha viszont túl hosszú és vékony, ne tegyük optikailag még hosszabbá egy lógó nyaklánccal; inkább válasszunk egy a nyak tövéig illő darabot.

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank