Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.09 14:16

Biztonságos ékszerek gyerekeknek

Biztonságos ékszerek gyerekeknek

 

Nincs ez másképp a gyerekekkel sem: mivel a gyerekek utánzással tanulnak, gyakran csinálnak olyasmit, amit a felnőttektől látnak, például ékszereket hordanak.

A hagyományos ékszerek azonban nem megfelelőek számukra, hiszen a gyöngyből fűzött karkötők és nyakláncok akár veszélyesek is lehet, mert lenyelhetik egy-egy darabjukat, az aranyból és más értékes anyagból készült darabokat pedig elhagyhatják.

Szerencsére már igen nagy tételben készítenek gyerekeknek való ékszereket: ezek többnyire műanyagból készülnek, és elég erősek ahhoz, hogy a kisebbek még véletlenül se nyelhessék le a darabjaikat.

A gyerekek közül leginkább a lányok szeretnek ékszereket hordani, így ezek színvilága is ehhez igazodik: rózsaszín, sárga, lila és piros szín jellemzi őket, de szinte minden árnyalatban megtalálhatók.

 

A gyerek ékszerek között is találni olyat, ami arany- vagy ezüstszínű: ezek nagy része műanyag, csak a nemesfémek színét utánzó festékkel van lefestve, így jobban hasonlít az eredetire. Ha gyermekünk ékszereket szeretne, mindenképpen csak olyat vegyünk neki, amik kimondottan a kicsiknek készülnek, így teljesen biztosak lehetünk benne, hogy nem lesz belőle probléma. Az sem baj, ha esetleg a gyerek elhagyja ezeket a kiegészítőket, ugyanis nem drágák, már néhány száz forintért beszerezhetőek, így gyorsan pótolhatók, nem ér nagy veszteség.

 

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank