Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.07 11:28

Egyedi gyöngyből készült ékszerek

Egyedi gyöngyből készült ékszerek

 

 

A boltokban készen kapható ékszerek tagadhatatlanul gyönyörűek, és ma már számos fajta közül választunk: arany, ezüst, nemesacél, de akár fából készült darabok is a rendelkezésünkre állnak, csak az egyéni ízlésünkön, vagy a divaton múlik, hogy melyiket részesítjük előnyben.

Népszerűek manapság a gyöngyből készült díszítőelemek is, különösen a színes karkötőket, fülbevalókat, nyakláncokat szeretik, de az sem ritka látvány, hogy valaki gyöngyből készült gyűrűt hordjon.

A gyöngyből készült ékszerekben az a legjobb, hogy nagyon egyediek lehetnek, hiszen több ezer típus, színváltozat közül válogathatunk, de akár a gyöngyök anyaga is eltérő lehet:készülhetnek fémből, fából, műanyagból, a lehetőségeknek csak a képzeletünk szabhat határt.

A rengeteg helyen megtalálható bizsu- vagy hobbiboltokban hatalmas választék várja a vásárolni vágyókat, de akár utcai mozgóárusuknál is beszerezhetünk egy-egy darabok.

Mivel ezek a kiegészítők a szivárvány minden színében megtalálhatók, kicsi az esélye, hogy bármikor is szembejönne velünk az új karkötőnk vagy nyakláncunk.

 

Gyöngyből ráadásul magunk is tudunk ékszereket készíteni, amik garantáltan egyediek lesznek, hiszen úgy válogathatjuk össze a gyöngyszemeket, ahogyan csak akarjuk, akár többsoros darabokat is készíthetünk.

A gyöngyből fűzött karkötők vagy nyakláncok ajándéknak is tökéletesek, hiszen nagyon szépek, és a megajándékozott személy biztos lehet benne, hogy a meglepetés kizárólag neki készült, érezheti, hogy fontos számunkra, hiszen időt szántunk az ajándék elkészítésére.

 

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank