Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.09 14:09

Egyre több ékszert hordanak a férfiak

Egyre több ékszert hordanak a férfiak

 

 

Manapság nem csak a nők, a férfiak is szívesen hordanak különböző ékszereket, még ha nem is olyan sokat, mint a szebbik nem képviselői. A férfiak számára külön készítenek ékszereket.

Az ékszerek viselését legtöbben alapvetően a nőknek tulajdonítjuk, ez azonban mára igen alaptalan általánosítássá vált, sőt, évszázadokkal ezelőtt sem volt szokatlan látvány, hogy egy férfi ékszert hordjon: a nemesek, arisztokraták közt igen sokan hordtak például gyűrűt az erősebbik nem képviselői közül.

 

Mára a férfiak szinte bármilyen ékszert hordhatnak, nincsenek meghatározottan női darabok, a kivitelezésük azonban nyilván eltér a női kiegészítőkétől: vastagabbak, a díszítésük pedig visszafogottabb.

A nyaklánc és a karkötő manapság teljesen természetes látvány egy férfin, azonban egynél többet nem nagyon szoktak hordani, ellentétben a nőkkel. A férfi ékszerek többnyire valamilyen fémből, esetleg bőrből készülnek, leggyakrabban arany, ezüst vagy nemesacél kiegészítőket hordanak.

A legtöbb ékszerboltban kaphatóak kifejezetten férfiak számára készített darabok, többségüknél az ezüst és a fekete színek dominálnak.

Akik kedvelik a lazább stílust, azok akár fából készült karkötőt, illetve nyakláncot is hordhatnak.

A gyűrű is gyakori kiegészítőnek számít az erősebbik nemnél, azonban ebből ritkán hordanak többet egyszerre. Egy bizonyos életkor után a legtöbb férfin láthatunk jegygyűrűt, ezen kívül azonban ritkán hordanak mást – legfeljebb az idősebbek körében divat még a kisujjon hordott arany pecsétgyűrű, de ez már kezd kikopni. Leglassabban a fülbevaló terjedt el körükben, de mára szépen meghódította a férfi népet: eleinte csak az egyik, többnyire a bal fülben jelent meg, mára viszont már nem ritka az sem, hogy mindkét fülüket átszúrassák, sőt, fülenként akár több fülbevaló is előfordulhat.

 

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank