Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.03 14:00

Ékszerek – így lehetünk stílusosak

Ékszerek – így lehetünk stílusosak

 

 

 

Mióta világ a világ, a nők imádnak ékszereket hordani. A divat folyton változik, így az is, hogy milyen ékszereket részesítünk előnyben, azonban néhány szabályt nem árt betartani, ha nem akarunk nevetségesen kinézni. Bármennyire is szép ugyanis önmagában egy ékszer, oda kell figyelni, hogy mihez vesszük fel, mivel kombináljuk – ez mind a ruhákra, mind az egyéb kiegészítőkre vonatkozik.

 

 

 

Alapszabály, hogy feltűnő, nagy, mintás ékszereket egyszerűbb ruhákhoz tanácsos felvenni, ugyanis ha nagyon harsány öltözékkel párosítjuk, meglehetősen komolytalan lesz a kinézetünk.

 

 

Sokan kedvelik a hatalmas kövekkel kirakott nyakláncokat, színes medálokat, lelógó, csillogó fülbevalókat, azonban ezeket lehetőség szerint egyszínű, nem hivalkodó felsővel kombináljuk, így biztosan a kívánt hatást érhetjük el.

A feltűnőbb ruhadarabok ékszer nélkül is megállják a helyüket, de ha mindenképpen ragaszkodunk valamilyen kiegészítőhöz, visszafogottabbakat, kisebbeket válasszunk. Nem árt tekintettel lenni arra, hogy a hatalmas fülbevalók, nyakláncok, karkötők, és a rengeteg gyűrű nem mindenkinek áll jól, csak akkor viseljünk ilyeneket, ha úgy érezzük, passzol a személyiségünkhöz, különben a sok ékszer egyszerűen „eltakar” majd minket.

Arra is hasznos figyelni, hogy milyen ékszereket viselünk egyszerre: többnyire elég egy vagy két domináns darab, a többi lehet kicsit kevésbé feltűnő. A színkombinációkat illetően a jelenlegi divat szerint rengeteg variáció szóba jöhet, szinte semmi sem tilos, nincsenek tiltólistás kombinációk.

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank