Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.08.04 14:48

Garancia

Széles mosoly garancia

 

 

 

 

 

 

A topékszerek.hu garanciát vállal minden egyes ékszerére.  A széles mosoly garanciánkkal szeretnénk Önnek kedves vevő, a lehető legtöbb aggályt levenni a válláról.

 

 

Biztosan érezte már magát úgy egy megvásárolt termék után, hogy „ez nem az amire én gondoltam, ez nem annyira tetszik”.  Ekkor gondolom egy mérhetetlen csalódás ami át fut a vásárlón. Ettől az érzéstől szeretnénk Önt megszabadítani a széles mosoly garanciánkkal.

Ezzel a garanciánkkal előírt 14 napos pénz visszafizetési garanciát megemeltük 30 napra. Tehát 30 napon belül bármilyen indoklás nélkül visszakérheti pénzét amennyiben nem tudunk mosolyt csalni az ékszer láttán arcára.

Ebben az esetben a kiszállítást követően 30 napon belül küldje vissza a címünkre az ékszert, és amennyiben nem hibás, vagy rongált abban az esetben lecserélhető egy másikra, vagy a teljes összeg visszakérhető. A visszaküldött áru szállítási költségét minden esetben a vásárló fizeti. A visszafizetési garancia minden esetben a termék átvételétől számítandó. Fontos, hogy a számlát ezért megőrizze a vásárlás után, hiszen a számla egyben a garancialevél is. Amennyiben a vissszaküldött áru értéke meghaladja az 50 000 Ft-ot, úgy a 30 napos pénvisszafizetési garancia helyett a megszokott és a törvény által előírt 14 napos visszafizetést tudjuk vállalni.

Visszaküldés menete:

 

Kérjük minden esetben ajánlott küldeményként adja fel a címünkre a visszaküldött ékszert.

Az ékszer hiányosságát , és sérüléseit minden esetben bevizsgáljuk.

A csomagban kérjük mindig küldje vissza a kiállított számlát. (javasoljuk, mielőtt visszaküldeni másolja le magának a számlát).

Írja meg nekünk , hogy az árú cseréjét, vagy pénzvisszafizetést szeretne kérni.

A csere , és visszaküldés költéségét minden esetben a vevő fizeti meg..

A visszafizetést a számla alapján történik banki átutalással. Ezért kérjük, hogy adjon meg nekünk érvényes bankszámlaszámot amelyre az utalást elvégezhetjük.

A banki átutalás költsége minket terhel.

További felmerülő kérdéssel kapcsolatban pedig keressen minket a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken.

A garanciális ügyintézéseknél minden esetben betartjuk a Fogyasztóvédelmi törvény vonatkozó rendelkezéseit.
A Te megrendelésednek, azaz velünk kötött szerződésednek teljesítése során a 17/1999. kormányrendeletnek megfelelően járunk el.

Hibás küldemény esetén:


A szavatosságra vonatkozó vásárlási igényeket a 49 / 2003 (VII. 30.) GKM rendelet alapján rendezzük.
Ha a mi hibánkból tévesen nem a megrendelt árut küldenénk ki, vagy ha a kiküldött áru hibás, az áru cseréjének a teljes költségét mi álljuk.
Kérjük ilyen esetekben a fentiekben leírtakhoz hasonlóan, ajánlott küldeményben küldje vissza az árut a számlával együtt , és néhány szóban írja meg a cserére vonatkozó kérését.

 

További ide tartozó jogszabályokat ide kattintva tekintheted meg.
(jótállás, szavatosság, valamint az elállási jogszabályok)

 

Általános Garanciális feltételek.

 

1. Termékeinkre az átvételtől számított 6 hónapig általános garanciát vállalunk.

2. A garancia érvényesítéséhez a hibás terméket kérjük az eredeti tanúsítvánnyal és esetleges garancialevéllel együtt címünkre (IT-Nav Hungary Kft. 3300 Eger Hatvani kapu tér 8. 3/21.) visszajuttatni.

3. A garanciát csak abban az esetben áll módunkban érvényesíteni, ha a terméket hiánytalanul, az eredeti csomagolásában, dobozában küldi vissza.

4. A garancia nem vonatkozik:

nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra, illetve sérülésekre.

Az ékszer anyagából adódó egészségügyi hatásokra (pl, fémallergia).

A különféle vegyszerek (kozmetikumok, tisztítószekrek, stb.) által okozott károsodásokra, elszineződésekre.

A használatból eredő kopásra, illetve korrodálásra.

Az ékszerekben lévő drágakövekre, azok sérüléseire, cseréjére.

A külső hatások miatt szükségszerű méret-változtatásra (hízás, fogyás stb.).

4. A garanciális javítás céljából visszajuttatott terméket megvizsgáljuk és javítását a lehető legrövidebb időn belül megkezdjük. A javított terméket a Megrendelő által kért címre díjmentesen mihamarabb visszajuttatjuk. A garanciális javítások a Megrendelő részére díjmentesek. Amennyiben a termék vizsgálata során kiderül, hogy a hiba valamely olyan okból keletkezett, melyre a garancia nem vonatkozik (lásd feljebb), az esetleges javítási, illetve szállítási költség a Megrendelőt terheli. Ebben az esetben a javítás megkezdése elött a Megrendelőt a várható költségekről tájékoztatjuk. Amennyiben a Megrendelő ebben az esetben nem kéri a javítás elvégzését a terméket visszajuttatjuk a Megrendelőhöz.

5. Ha Ön bármely okból elégedetlen a megrendelt áruval, akkor  a széles mosoly garanciánk keretén belül  a kézbesítéstől számított 30 munkanapon belül az Önnek küldött csomagolásban visszaküldheti, és mi a teljes vételárat visszatérítjük. A szállítási költségek nem visszatéríthetőek, kivéve abban az esetben, ha nem a leírásnak megfelelő árut küldtük, illetve ha nem a megrendelt árut küldtük.

6. A garanciális ügyintézés további részleteire a PTK-ban, a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben, illetve a 151/2003 (IX. 22.) Kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

7. A termékre vonatkozó kárfelelősség és kockázat akkor száll át a Megrendelőre, amikor a Megrendelő a megrendelt terméket átvette. Átvételkor minden esetben ellenőrizze a csomagolás sértetlenségét és a megrendelt áru meglétét!

 

Kristály ékszerek nem rendeltetésszerű használatáról  szóló információk

 

Az Ékszer élettartamát meghosszabbítja, ha a következő kezelési tanácsokat betartjuk:

1. Ha az ékszert nem viseljük, tartsuk dobozában, vagy csomagolásában.

2. Az ezüst ékszerek bőrrel és levegővel érintkezve elszíneződhetnek. Ha ez előfordul, kereskedelmi forgalomban kapható

ezüst tisztítószerrel tisztítsuk meg, és kerüljük a durva anyagú rongy használatát. A Swarovski kristályokat minden esetben

fedjük le, hogy tisztítószer bennük kárt ne tehessen.

3. Az ékszerek bőr és  fém felületei vízzel, izzadtsággal, tisztítószerekkel érintkezve megváltoztathatják színüket, a ragasztóanyagok élettartamát csökkenthetik és az ékszerek bevonatát tönkretehetik. Fürdeni és aludni nem tanácsos velük.  A

valódi bőr felületek víztől és izzadtságtól a test bőrét is elszínezhetik, amely elszíneződés a legtöbb esetben szappannal

lemosható, vagy pár nap elteltével eltűnik.

4. A világos színű bőrből készült ékszerek elszíneződhetnek, különösen ha színüket engedő textilekkel, ruházattal

érintkeznek.

5. Bármely anyag, amely szerves oldószereket, alkoholt tartalmaz, károsíthatják a Swarovski kristályok és az ezüst és nikkelmentes bevonatú fém alkatrészek felszínét, a ragasztóanyagot oldhatják.

6. Éles szélű eszközök megsérthetik a kristályokat és fém alkatrészek felületét, illetve az ékszer belső felületén található bőrt.

7. Mindennapos viselés esetén ékszereink természetes elhasználódásnak vannak kitéve (kopás, karcolás, szakadás, törés).

Az ékszerek éles szélei és felületei nem rendeltetésszerű használat mellett a test bőrén sérülést okozhatnak.

8. A gyermekek számára szánt ékszereket 6 éves kor felett javasoljuk. Az ékszerek nem rendeltetésszerű használatáért, és az

abból eredő károkért (pl. lenyelés, éles szélekkel való sérülés, egyéb egészségkárosodás stb.) felelősséget nem vállalunk, azt

a szülő a megvásárláskor önmaga vállalja.

9. Az ékszerek kiváló csiszolású, ólomkristályból készült kristály elemeket tartalmaznak, amelyek kemény felülethez

csapódva törhetnek.

A nem elővigyázatos viselés mellett bekövetkezett sérülésekért felelősséget nem vállalunk.

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank