Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.09 11:12

Hogyan viseljük a karkötőt

Hogyan viseljük a karkötőt?

 

Az egyik legnépszerűbb nyári kiegészítő a karkötő, hiszen ebben az évszakban végre előkerülhetnek a szekrényből a karokat szabadon hagyó ujjatlan vagy pántos ruhák és felsők.

A bőr egyformaságát remekül megtöri egy jól megválasztott karkötő vagy karlánc. Rengeteg stílus, szín és forma közül válogathatunk, hiszen egy karkötő nemcsak kerek, de akár háromszög vagy négyzet alakú is lehet.

Azonban ezen ékszer viselésekor is érdemes betartanunk néhány szabályt.

Ne essünk túlzásokba

 

Ha feltűnő karkötőt választunk, a nyaklánc és a fülbevaló legyen egyszerűbb, hogy elkerülhessük a „karácsonyfahatást”. Ha egy nagy köves divatgyűrűvel egészítjük ki az öltözékünket, azt a másik kezünkön viseljük. Illetve, felvehetünk több karkötőt egyszerre, de azokat is csak egy karunkra húzzuk, ne mind a kettőre, mert az már túlzás lenne.

 

A „királynő” és udvartartása

 

Ha több karkötőt szeretnénk felvenni, válasszunk ki egy a szemet magára vonzó darabot, a többi ennek hatását finomítsa. Ne legyenek ugyanannyira feltűnőek, hiszen így egyik sem érvényesülhetne igazán. Hétköznapra viselhetünk akár négy-hat karkötőt is vagy akár többet, ha azok nem túl szélesek.

 

Összeillő színek

 

Olyan színeket válogassunk össze, amelyek nem ütik egymást, és lehetőleg a mi saját színeinket – bőr, szem, haj – sem. Hordhatunk ugyanolyan színű, de más árnyalatú karkötőket egyszerre. Ha mindegyik különböző, tegyünk közéjük egy-egy semlegeset, például ezüst- vagy valamilyen pasztellszínűt is.

 

Különböző anyagok

 

Nyugodtan kísérletezzünk a különböző anyagokkal, és viseljük őket egyszerre. Hordhatunk bőrt, fémet vagy textilt is. Ha viszont az anyag és a színek különböznek, legalább a stílus legyen hasonló.


Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank