Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.09 13:53

Hogyan viseljük stílusosan az ékszert

Hogyan viseljük stílusosan az ékszert

 

Egy megfelelően kiválasztott nyaklánc vagy fülbevaló feldobhatja a legegyszerűbb öltözéket is, azonban csak akkor, ha tudjuk, hogyan viseljük.

Stílus

Először is, olyan ékszert válasszunk, amely illik a személyiségünkhöz. Ugyanahhoz a ruhához jól mehet akár két teljesen különböző ékszer is, például egy élénk színű, nagy gyöngyökből álló, hosszú nyaklánc és egy bizsu fülbevaló vagy egy-egy szolid ezüst darab is. A felszabadultabb, fiatalos hölgyek inkább az előbbit, míg a visszafogott, tradicionális megoldásokat kedvelők inkább az utóbbit válasszák.

 

A kevesebb több

Egy feltűnő ékszer magára vonja a figyelmet. Így, ha például úgy döntünk, hogy a dekoltázsunkat hangsúlyozzuk ki egy színes, többsoros nyaklánccal, ne viseljünk több karkötőt vagy nagy, lógós fülbevalót. Egy egyszerűbb ruhához nyugodtan vegyünk fel feltűnő ékszert, de ha öltözékünk színe vagy szabása már önmagában érdekes, válasszunk inkább egy szolidabb darabot.

 

Kerüljük az olcsó utánzatokat

Hordhatunk nemesfém vagy bizsu ékszereket egyaránt; mindkettő lehet stílusos. De ha már bizsut választunk, az ne próbáljon többnek látszani annál, ami. Szánjuk rá a pénzt egy drágább arany vagy ezüstláncra, ezek úgyis örök darabként szolgálnak majd, így hosszú távon megéri befektetnünk rájuk.

 

A fülbevaló keretezze az arcot

Bár egy fülbevaló viszonylag kisméretű ékszer, mivel az arcunkat látják a legtöbben, talán ezt kell a legnagyobb körültekintéssel kiválasztanunk. Olyat vegyünk fel, amely illik az arcformánkhoz és a frizuránkhoz.

 

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank