Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.08 12:51

Hol hordjuk a gyűrűt

Hol hordjuk a gyűrűt?

 

 

 

 

 

Gyűrűt ma már nagyon sokan hordanak pusztán kedvtelésből vagy divatból, nem feltétlenül fontos, hogy egy gyűrű hordásának jelentősége legyen. Azzal viszont kevésbé vagyunk tisztában, hogy a gyűrű hordásának módja árulkodik a személyiségünkről.

 

Ez a középkorból ered, ugyanis akkoriban még tudatosan üzentek egymásnak gyűrűjük viselésével az emberek, társadalmi rangra is utalhatott az, hogy ki, melyik ujján viseli a gyűrűjét.

 

 

 

Akik hisznek a babonákban, mindenképpen a bal kezükön hordják azokat a gyűrűket, melyeket más hagyott rájuk, vagy ajándékba kaptak, ugyanis a hiedelmek szerint ez a kezünk jelképezi a velünk született, vagy örökölt képességeinket.

A jobb kéz mutatja meg sorsunkat, ezért a saját magunk által választott vagy tervezett ékszereket erre húzzuk, jelképezve ezzel, hogy mi irányítjuk a sorsunkat.

 

A hüvelykujjra húzott gyűrűvel azt sugalljuk magunkról, hogy egyedi, különleges, szórakoztató személyiségek vagyunk, aki szeret a középpontban lenni, szereti, ha rá figyelnek, és kevésbé szabálykövető.

A mutatóujjon hordott gyűrű azt jelenti, hogy viselője erős vezetői hajlamokkal rendelkezik, aki imád másokat irányítani, és ehhez a megfelelő képességekkel is rendelkezik.

A középső ujjon viselt ékszer zárkózott, magának való emberre utal, ők nehezen teremtenek kapcsolatot, kevésbé hajlandóak megnyílni, viszont precízek és megbízhatóak, bár.

Ha a gyűrűs ujjon viseljük ékszerünket, és az nem jegygyűrű, az azt jelenti, szeretjük az embereket, boldogok vagyunk. Aki kisujján visel gyűrűt, az vidám, független személyiség, aki igyekszik minél jobban élvezni az életet.

 

A gyűrű hiánya egy férfi esetében azt jelenti, hogy kerüli a kötöttségeket, nőknél egyszerűséget, az anyagiak elutasítását tükrözi. Az a nő, aki minden ujján gyűrűt visel viszont valószínűleg hiú, magamutogató, feltűnési vággyal küzdő személyiség.

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank