Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.03 14:26

Így válasszunk fülbevalót

Így válasszunk fülbevalót

 

 

 

 

Az ékszerek már évezredekkel ezelőtt elkezdtek hódítani, régészeti leletek egész sora utal arra, hogy az ősemberek számára sem volt idegen testük díszítése.

 

Mostanra azonban az ékszermánia soha nem látott méreteket öltött, nem látunk olyan embert az utcán, akit ne díszítene legalább egy szolid darab. A nyakláncokat, karkötőket, gyűrűket nem mindenki szereti, a fülbevaló viszont nagyon kevés kivétellel szinte minden nő fülében megtalálható, sőt, az sem ritka, hogy valaki egyszerre többet hordjon a fülében, és manapság egyre gyakoribb látvány a férfiakon is.

 

 

 

Fülbevalóból millió félét találhatunk meg a boltok polcain: nagy, lógós darabokat, apró gyöngyöseket, aranyat, ezüstöt, bizsut.

A választási lehetőség gyakorlatilag végtelen, színek, formák és méretek egész kavalkádja tárul a szemünk elé. A bőség zavarában gyakran választani sem tudunk. Hogy ezt megkönnyítsük, érdemes néhány alap tanácsot megfogadni, és ezek alapján kiválasztani, mit szeretnénk hordani a fülünkben.

 

Nagyon fontos, hogy a fülbevaló kiválasztásánál mindig vegyük figyelembe, hogy milyen a fejformánk. Ha a fejünk kerek, válasszunk nagyobb, lógósabb darabokat, de semmiképpen ne karikát, az ugyanis kiemeli a gömbölyded arcformát.

Hosszúkás archoz a pici fülbevalók állnak jól, a hosszú fazonúak ugyanis még nyúlánkabbnak mutatják az arcot. A legszerencsésebbek az ovális arccal megáldottak, ők ugyanis olyan fülbevalót viselnek, amilyet csak akarnak, ehhez az archoz ugyanis szinte minden jól áll. Ha ezeket az alapszabályokat betartjuk, garantáltan nem nyúlunk mellé!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank