Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.08 11:02

Így válasz hajdíszt

Így válassz hajdíszt!

Nem véletlenül illetjük frizuránkat a „hajkorona” jelzővel, hiszen valóban koronaszerűen ékesíti a legtöbb hölgy fejét.

Alapvető elvárás, hogy tisztán és ápoltan tartsuk, szépségét pedig még jobban kiemelhetjük egy jól megválasztott hajdísszel. Ez különösen praktikus a nyár közeledtével, ne elégedjünk meg a legegyszerűbb hajgumikkal, ha rengeteg szebb darabot kínálnak a boltok polcai!

Egy kontyba fogott hosszú sörény pár szép dísszel nagyon dekoratív és szuper nőies tud lenni. Természetesen az ilyen fajtájú ékszerekre is érvényes pár általános szabály, melyet ajánlatos szem előtt tartani.

 

Hivatalos alkalmak

 

A megfelelő hajdísz kiválasztása (mint bármely más ruhadarabé) jelentősen függ az adott alkalomtól. Például egy céges találkozón, hivatalos eseményen nem igazán javaslott csillogó, fényes, feltűnő darabokat választanunk, melyek előnytelenül magukra irányíthatják a figyelmet, főleg ha előadást tartunk. Legyünk egyszerűek – a kevesebb néha több! Ne tűzdeljük tele hajunkat, és választásunk essen a sötét, visszafogott színekre. Egy egyszerű hajklipp ideális választás lehet.

 

Baráti találkozók

 

Családtagokkal, rokonokkal vagy barátokkal való találkára nem kell olyan szigorúan követnünk a szabályokat. Legyünk egyszerűen önmagunk, ebben a közegben fejezhetjük ki legfesztelenebbül egyéniségünket. Viselhetünk fiatalos hajpántot, divatosabb hajklippeket, a színekre azonban itt is egyértelműen ügyeljünk, hogy harmonizáljon összeállításunk többi tagjával.

 

Munkahely

 

Elsődleges szempont, hogy ne viseljünk olyan ékszert, amely elvonhatja a munkatársak figyelmét, vagy zavaró lehet. Erre legjobb példa a túl sok, csörgő karkötő, mely idegesítően csörög minden egyes kézsuhintásnál. Igyekezzünk ettől tartózkodni, a munkahely elsődlegesen a munkavégzés terepe. Használjunk olyan darabokat, melyek hajunkat stabilan tartják, ne lógjon szemünkbe tincs, és figyeljünk munkaruhánk árnyalataira. 

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank