Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.07 11:52

Jól variálhatók a drótékszerek

Jól variálhatók a drótékszerek

 

 

Az ékszerek készítéséhez régen csupán néhány anyagot használtak fel, az adott történelmi kortól függően:

az őskorban főleg csontokból készítettek ilyen kiegészítőket, az ókori egyiptomiak azonban már aranyat és ezüstöt használtak fel a testük díszítésére.

Manapság szinte minden megengedett az ékszerek anyagát, külalakját és színeit illetően, éppen ezért a hölgyek (és egyre inkább az urak is) abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy ezerféle kiegészítő közül válogathatnak.

A drótékszerek egyre jobban hódítanak napjainkban, aminek igen egyszerű oka van: nagyon olcsó és igen könnyen felhasználható, jól kombinálható anyag, amiből rengetegféle ékszer készülhet.

A drótékszerek készítésének kulcsa abban rejlik, hogy a drót könnyen hajlítható, így a legkülönbözőbb formájú darabokat is meg tudjuk alkotni belőle:lehet csavart, fűzött, gyöngyökkel kirakott, de akár kisebb-nagyobb ásványokkal is díszíthetjük az ékszert, a határ a csillagos ég.

 

A drótékszereket készen is megvásárolhatjuk a boltban, ez esetben is rendkívül széles választékkal találkozhatunk a boltokban, de

elkészíthetjük saját kezűleg is: ha megtanulunk egy-két alapfogást, technikát, rövid idő alatt gyárthatunk fülbevalókat, nyakláncokat, de akár karkötőket és gyűrűket is.

A stílust, a színeket, a díszítőelemeket úgy válogathatjuk össze ahogyan csak akarjuk, így biztosan egyedi darabokat gyártunk, és szeretteinket is meglephetjük velük.

Az így készült ajándéknak garantáltan nagy a sikere, hiszen személyre szóló, és ha jól ismerjük az illetőt, az ízlését is biztosan eltaláljuk.

 

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank