Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.07 12:00

Miért jó a házilag készült ékszer?

Miért jó a házilag készült ékszer?

 

 

Manapság az ékszer nem a gazdag emberek kiváltsága, és nem is számít ritkaságnak – egy boltba betérve bárki gazdag választékkal találhatja szemben magát, legfeljebb a bőség zavara nehezítheti meg a döntést.

Már igen jó áron, adott esetben mindössze néhány száz forintért vásárolhatunk különböző kiegészítőket, csillogókat, köveseket, vagy akár fonottakat is. Házilag ékszert készíteni azonban még mindig igen népszerű hobbi, mert azon kívül, hogy remek elfoglaltság, egyedi ékszereket készíthetünk így, ami biztos, hogy senki másnak nincs.

 

A házilag készült ékszereket csinálhatjuk gyöngyből, ez igen egyszerű, sima gyöngyfűzéssel megoldható, csak a színeket kell ízlésünknek megfelelően kombinálni.

A fonott ékszerek készítése egy kicsit nehezebb, ehhez ugyanis már meg kell tanulni bizonyos technikákat, ahogy a drótékszerek készítéséhez is tudni kell néhány alapfogást. Minél több ilyet megtanulunk, annál szebb, érdekesebb és bonyolultabb ékszereket készíthetünk. Ha tudunk fonott ékszereket készíteni, azokat kombinálhatjuk gyöngyökkel és drótokkal, így igazán egyedi darabokat alkothatunk.

 

A saját kezűleg készített ékszereket használhatjuk mi magunk is, ezek igazi különlegességek, amiket máson biztosan nem látunk. Ugyanakkor ezek ajándéknak is kiválóak: ha jól ismerjük a megajándékozni kívánt személyt, könnyen eltalálhatjuk a stílusát, ráadásul ez egy nagyon személyes ajándék, az érintett biztos lehet benne, hogy az ajándék csak neki szól, hiszen rászántuk az időt, hogy elkészítsük neki.

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank