Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.09 11:26

Milyen alakú gyémánt legyen a gyűrűben

 Milyen alakú gyémánt legyen a gyűrűben?

 

Egy klasszikus gyémántgyűrű örök darab és rendkívül elegáns viselet; és nemcsak egy eljegyzés megpecsételésére szolgálhat. Az ékszert díszítő gyémántot többféle formájúra csiszolják; ezek más-más jelentéssel bírnak.

 

Körte

A körte vagy csepp alakú gyémánt őrzi a kerek kő szépségét, azonban kevésbé hagyományos. Ideális azon hölgyek számára, akiknek vastag ujjaik vannak, ugyanis optikailag vékonyítja azokat. A csepp formájú gyémánt viselője harmonikus, alkalmazkodó jelleméről árulkodik.

 

Ovális 

Az ovális gyémánt szintén a klasszikus kereket idézi, ám ez is csempész egy kis különlegességet annak hatásába. Ez a csiszolás az 1960-as években vált népszerűvé. A gyémánt azt üzeni, hogy viselője kreatív és képes kockázatot vállalni.

 

Asscher

 A négyzet alakú, lekerekített sarkokkal rendelkező forma az 1800-as években jelent meg. A klasszikus stílust kedvelő, nőies és rendszerető hölgyek kedvenc viselete.

 

Kerek

Szintén klasszikus forma, egyszerű, nőies és finom. Ez a legnépszerűbb csiszolás, viselőjét megbízhatónak és nyitottnak mutatja.

 

Smaragd

Az Asscher-csiszolás inspirálta forma szögletes, sarkai vágottak; a kő azt üzeni viselőjéről, hogy hatékony, egyenes, és tudja, mit akar.

 

Párna

 A téglalap alakú, lekerekített sarkú forma azokhoz illik, akik szeretik keverni a modernet a retróval. A forma viselője kedvességéről és szervezettségéről árulkodik.

 

Princess

A Princess-csiszolás egy szögletes gyémántot takar. Ez a forma viszonylag új, és a határozott, vidám hölgyek sajátja.

 

Radiant

A téglalap alakú, vágott sarkú gyémánt azon hölgyekhez illik igazán, akik szívesen követik a divatot.

 

Marquise

A hegyes végű ovális forma optikailag vékonyítja és hosszabbnak láttatja az ujjakat. Egyéniségre törekvő, kalandvágyó hölgyeknek ideális választás.

 

Szív

A szívalakú gyémánt örök forma, romantikus és álmodozó hölgyek számára ideális.

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank