Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.09 13:40

Milyen ékszer illik az arctípusomhoz

 Milyen ékszer illik az arctípusomhoz?

 

Öltözékünk csak a megfelelő kiegészítőkkel lehet teljes: ám ha rosszul választunk, legalább annyit rontunk az összehatáson, mint amennyit egy odaillővel javíthattunk volna.
A vásárlásnál tehát figyeljünk oda, hogy olyan darabokat szerezzünk be, amelyek illenek a meglévő ruhatárunkhoz, valamint bőr- és hajszínünkhöz, illetve arcformánkhoz is.

Hideg és meleg tónusú bőr

 

Első lépésként határozzuk meg bőrünk tónusát (hideg vagy meleg).

A hideg tónusú bőr rózsaszínes vagy kékes árnyalatú. A szem színe a világoskéktől kezdve a sötétbarnáig terjedhet. A meleg tónusú színekkel rendelkezők bőre inkább sárgás vagy barackos árnyalatú, a szemük szintén bármilyen színű lehet.

A vöröses, narancsos vagy barna hajúaknak, illetve a sötét bőrűeknek általában meleg színeik vannak. A hideg tónusúaknak az ezüst, a platina és a fehér arany ékszerek állnak igazán jól; a meleg tónusúaknak pedig az arany, a bronz, a réz és az ón.

A hideg színekhez a fehér, rózsaszín, lila, kék, piros és fukszia színű gyöngyök és kövek illenek. A meleg tónusú bőrrel és hajjal rendelkezők válasszanak korall vagy arany tónusú gyöngyöket vagy barna, narancs, zöld, sárga, barack vagy türkiz köveket.

 

Arcforma

 A szív, fordított háromszög vagy gyémánt formájú archoz a nagy, lógós fülbevaló illik igazán, amely hosszabbnak láttatja azt.

A nyakra simuló láncok optikailag finomítanak az állkapocs csontosságán. Ha kerek, négyszög vagy háromszög alakú arcunk van, válasszunk ovális, háromszög vagy könnycsepp alakú fülbevalót, illetve a nyak vonalánál lejjebb érő (70-80 cm hosszú) nyakláncot.

A téglalap vagy hosszúkás archoz a rövid és kerek fülbevalók illenek, a nyaklánc pedig legyen nyakra simuló, főként, ha hosszú nyakunk van. Az ovális archoz passzol a lógós fülbevaló, ám az ne legyen túl hosszú. A nyaklánc lehet hosszú vagy rövid is.

 

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank