Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.08 13:43

Milyen ékszert válasszak?

Milyen ékszert válasszak?

 

Az ékszerek kétségtelenül képesek feltenni a koronát megjelenésünkre, de csak akkor, ha eltaláljuk, milyeneket kell viselnünk. Nincs kiábrándítóbb annál, mint amikor egy egyébként csinos és jólöltözött nő megjelenését elrontja azzal, hogy nem megfelelően választ ékszereket.

Alapesetben a kiegészítőknek a ruhánkhoz, vagy legalább egymáshoz passzolniuk kell, de az sem mindegy, hogy saját külső adottságainkhoz mennyire illenek.

A nyakláncok és a fülbevalók értelemszerűen az arcformánkhoz kell, hogy igazodjanak, hiszen az arcunkat ölelik körül. Akinek szív alakú az arca, vagyis az álla keskenyebb, annak ajánlatos olyan fülbevalót választani, ami fentről lefelé szélesedik, például csepp alakú. Nyakláncok közül jó választás lehet az egészen rövid, akár nyakörv szerű darab.

 

Ha az arcformánk hosszúkás, fülbevalóból és nyakláncból egyaránt a rövid, kerekded formájúakat részesítsük előnyben, mert ezek képesek ellensúlyozni a hosszúkás arcot. A kerek arccal rendelkezőknek kitűnő választás lehet a hosszú, vékony fülbevaló, és a hosszú nyaklánc, ami így kissé megnyújtja az arcot. A szögletes arcformával rendelkezők a kerek formákat válasszák, mert az lágyítja a vonásaikat. Legkönnyebb helyzetben azok vannak, akik ovális arcformával rendelkeznek, ők bármit viselhetnek.

 

Az arcformán túl érdemes az alkatra, testmagasságra is odafigyelni. Az alacsony nőknek például nem kifejezetten állnak jól a vastag, nagy kövekkel kirakott ékszerek, míg a magas, vékony alkatú nőkön ezek kitűnően mutatnak, nekik a hosszúkás fazon kell kerülni.

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank