Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.09 13:48

Milyen ékszert vigyek a nyaralásra

Milyen ékszert vigyek a nyaralásra?

 

Ha utazásra csomagolunk, sokan hajlamosak vagyunk megfeledkezni a kiegészítőkről, pedig ezek segítségével megsokszorozhatjuk a bepakolt csekély számú ruhaneműből összeállítható öltözékek számát.

Egy megfelelő ékszer lazából elegánssá változtathatja ugyanazt a ruhát, és nem is foglal sok helyet. Drága és értékes ékszereket azonban inkább ne vigyünk magunkkal; próbáljunk meg minél kevesebb támadási felületet nyújtani a tolvajoknak, és csak olyasmit pakoljunk be, amelyet nem sajnálnánk túlságosan, ha elveszítenénk.

Nyaralásra így a bizsu nyakláncaink és fülbevalóink közül válogassunk.

Alapdarabok

Vigyünk magunkkal legalább egy élénk színű, feltűnő nyakláncot, amellyel feldobhatunk egy egyszínű, egyszerű szabású ruhát vagy felsőt.

Pakoljunk be egy szolidabb darabot is, amely az elegánsabb, merészebb ruhákhoz illik. A fülbevalók között szintén legyen legalább egy feltűnő és egy szolid darab. Az egyszerű, ezüst karika fülbevaló szinte mindenhez illik.

 

Tippek a csomagoláshoz

Érdemes beszerezni egy dobozt, amelyben biztonságban szállíthatjuk az ékszereket, így azok épek és karcmentesek maradnak.

A megfelelő utazó ékszerdobozban van külön hely mindenféle ékszernek, a gyűrűktől és a karkötőktől kezdve a nyakláncokon át a fülbevalókig.

Ha nem szeretnénk külön ékszeres doboz vásárolni erre a célra, egy gyógyszeresdoboz is megteszi. Azért, hogy a nyakláncok ne gubancolódjanak össze, a vékonyabb darabokat csúsztassuk át egy szívószálon, és úgy pakoljuk be. Hogy könnyen megtaláljuk a fülbevalónk párját, tűzzük bele

 

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank