Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.07 14:52

Milyen ruhához, milyen bizsu nyaklánc illik?

 Milyen ruhához milyen bizsu nyaklánc illik?

 

Ha egy fontos eseményre készülünk, a megfelelő ruha kiválasztása mellett gondoskodnunk kell az ahhoz illő kiegészítőkről is.

Időről időre minden nő megajándékozhatja magát egy szép bizsu nyaklánccal, kiváltképp, ha valamilyen különleges alkalomról van szó.

Azonban nem mindegy, milyen ruhát veszünk fel a rendezvényre, ugyanis annak kivágása határozza meg, melyik típusú bizsu nyaklánc megy hozzá igazán.

 

 

 

Népszerű lánchosszok

 

A 30-33 centi hosszúságú, úgynevezett „magas gallér” nyaklánc a nyakra simul, és általában egy, két vagy három sor gyöngyből áll. Ez leginkább csónak- vagy V-nyakú, illetve ejtett vállú vagy pánt nélküli ruhákhoz illik. A klasszikus, 35-40 centi hosszúságú, a kulcscsontig érő „gallér” nyaklánc sokoldalúan, szinte bármilyen nyakkivágáshoz viselhető, hétköznapi vagy alkalmi ruhákhoz egyaránt. A „hercegnő” nyaklánc 43-48 centi hosszú, a kulcscsont alá ér, és főként a magas nyakú, a kerek kivágású és a mély dekoltázsú ruhákhoz illik.

 

A „matiné” nyaklánc

hossza 50-60 centi, a mell fölé ér. Hivatalos és alkalmi öltözékhez ajánlott, kivágott vagy magas nyakú ruhákhoz.

 

 

 

 

„opera” nyaklánc

A 70-86 centi hosszúságú, a mell alá érő. Megcsomózva is viselhető. Előnye, hogy magasabbnak láttatja viselőjét. Főként magas nyakú vagy kerek kivágású ruhákhoz illik.

 

„kötél” nyaklánc

Főleg elegáns öltözékhez illik 100-115 centis . Hordható egysorosan (így körülbelül a has közepéig ér), de több rétegűvé tekerve vagy megcsomózva is. A 115 centinél hosszabb „lasszó” nyaklánc szintén elegáns ruhákhoz jó választás. Hordhatjuk egy- vagy többsorosan, megcsomózva vagy egy másik lánccal együtt is.

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank