Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.08 11:18

Miről árulkodik az ékszered színe?

Miről árulkodik az ékszered színe?

 

Mi, nők tudjuk legjobban, hogy öltözködésünkben mennyire fontos ügyelnünk a legapróbb részletekre is, legyen szó egy szépen vasalt anyagról, vagy a színek megfelelő összehangolásáról.

A kiegészítők közül fokozottan fontos szerepet tölthet be egy szép ékszer, nyaklánc, gyűrű. A különleges darabok önmagukban is öltöztethetnek, feldobnak egy egyszerűbb szettet, ezért az sem részletkérdés, milyen színben pompázik az ékes darab.

Rengetegszer olvashattunk arról öltözködési tippekben, hogy a ruhadarabok színei mit árulhatnak el személyiségünkről, milyen benyomást kelthetnek más emberekben. Tudatos választással pozitívabban befolyásolhatjuk személyiségünk kommunikációját. Ebben a cikkben sorra vesszük az egyes árnyalatok szimbolikáját, és azt, hogy ez milyen érzést kelthet tudat alatt másokban.

 

Piros

A piros szín a legritkább az ékköveknél. A feltűnő, erőteljes piros rögtön megragadja a tekintetet, és remek választás különleges alkalmakra. A piros magabiztosságot, bátorságot, mozgalmasságot és egészséget szimbolizál. Kínában a piros az öröm és a jólét színe. Ha a klasszikusan elegánsan szeretnénk nőies megjelenést, kombináljuk a bármikor bevethető kis fekete koktélruhát piros kiegészítőkkel, és az abszolút nőies vörös rúzzsal, körömlakkal. Mivel a szín önmagában is feltűnő, ajánlott egy másik, visszafogott árnyalattal kombinálni. Piros kő: rubin.

Rózsaszín

Nem véletlen, hogy a rózsaszín ékszerekre esik legtöbbször választás: ez a kellemes szín szépséget, szerelmet szimbolizál, és törődő jellemről árulkodik. Tagadhatatlanul az egyik legtipikusabb nőies szín. Rózsaszín kő: rózsakvarc.

 

 

Kék

 

Az elbűvölő kék friss érzetet kelt, legtöbbször az óceánt és a kék eget juttatja eszünkbe. A kék békét, fiatalságot, hitet jelképez, viselőjét pozitív kisugárzással ruházza fel. Kék kő: zafír.

 

Zöld

A zöld az egyik legenergikusabb, legtermészetesebb árnyalat. Harmóniát és az anyatermészetet szimbolizálja, gazdagságot. Zöld kő: emerald.

 

 

 

Sárga

 

A sárga a leggyakoribb árnyalat a kövek világában, és általában drága is.

A sárga kreativitást, energiát sugároz. Sárga kő: citrin.

 

 

 

 

Lila

A lila- és levendulaszínű kövek igazi klasszikusok. Széles árnyalati skálával rendelkezik, intenzitásátől függően kifejezhet misztikumot, varázslatot, nemességet, vagy a nyugalom érzetét. Kő: Ametiszt

 

 

Narancs

A narancsszín zafírokat hőkezeléssel készítik, egyes fajták pedig természetesen is előfordulnak. A narancs vitalitást, kitartást árul el. Úgy tartják, hogy ez a szín gyógyító hatású is: energizál, és növeli a kreativitást. Kő: Narancs citrin.

 

 

 

Fehér

A legtisztább gyémántok a legdrágább kövek közé tartoznak. A fehér tisztaságot, kedvességet, egyszerűséget tükröz, egyszerű, tiszta fejjel gondolkozó személyiséget. Kő: Gyémánt.

 

Fekete

Az utóbbi időben egyre népszerűbbek a fekete kövek, főleg a férfiak kiegészítőiben. A fekete örök klasszikus, jó választás olyan hivatalos alkalmakra, ahol a fő jelszó a visszafogottság. Kő: Fekete onix.

Barna

A luxus kávéárnyalatokat egyelőre nem használjuk túl bátran, pedig nincs miért tartani tőle - a legtöbb színnel jól harmonizál. Mivel kevésbé népszerűek ezek a kövek, alacsonyabb áron hozzáférhetőek. Szabálykövető, fegyelmezett személyiségről árulkodik, természetes érzetet kelt. Kő: füstös kvarc.

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank