Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.08 12:00

Műanyag és partedli

Műanyag és partedli

 

 

Napjainkban hatalmas népszerűségnek örvendenek a hatalmas, harsány, színes és feltűnő kiegészítők, így a nyakláncok is. Hogy kinek áll jól, és kinek nem, az egy másik téma, szinte mindenki előszeretettel hordja őket, ahogy a vastag, különféle színekben pompázó, műanyag karkötőket is. Mindkettő nagy divat, de nem mindegy, hogyan és mivel viseljük őket – ha nem figyelünk erre oda, könnyen nevetségesség válhatunk a feltűnő helyett.

 

Sok nőn és lányon látni mostanság úgynevezett „bib” nyakláncot, ami azért kapta ezt a nevet, mert egy előkéhez, partedlihez hasonlóan terül el a nyakon.

Ezek a kiegészítők általában nagyméretű gyöngyökből, golyókból, kristályokból állnak, melyek több sorban vannak felfűzve, esetleg mintákat is alkotnak. A választéknak csak a képzelet szabhat határt, találhatunk fémből készült darabot, de létezik gyöngyből, drótból készített változat is, a „sima” fémszínűtől kezdve, az antik hatásún át, a szivárványosig. Stílusától függően bármilyen alkalomra használható a bib nyaklánc, alacsony, rövid nyakkal rendelkező hölgyek azonban inkább tartózkodjanak tőle.

 

A hatalmas, színes, műanyag karkötők első látásra dedósnak tűnnek, hiszen mindannyian leginkább gyerekkorunkból emlékezhetünk ezekre, a kislányoknak készült ékszerek ugyanis többnyire műanyagból vannak.

Napjainkban azonban a felnőtt nők körében is virágkorukat élik a műanyagból készült karperecek. Igazán egyedi hatást érhetünk el, ha többféle színű karkötőt kombinálunk, de arra figyeljünk, hogy az alacsony termetű nőket ez is kicsinyítheti, így inkább a magas, vékony hölgyeknek ajánlják.

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank