Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.07 11:38

Olcsó és egyedi a fonott ékszer

Olcsó és egyedi a fonott ékszer

 

 

Ha az ékszereket emlegetjük, legtöbben aranyra, ezüstre, gyémántra és más drágakövekre gondolunk, amik igen drágák, sok ember számára megfizethetetlen luxust jelentenek.

Az igazság azonban az, hogy ma már az ékszerek viselése nem a gazdag emberek kiváltsága, egy kis kreativitással, ügyességgel még akkor is hordhatunk ilyen kiegészítőket, ha nem szeretnénk vagy nem tudjuk megvenni.

Jó példát mutatnak erre a fonott ékszerek, amik akár készen is megvásárolhatók mindössze néhány száz forintért, de ha magunk készítjük el őket, szinte fillérekből megúszhatjuk a testünk díszítését.

A fonott ékszerek olcsóságának kulcsa, hogy az alapanyagok sem drágák: fonalra, hímzőcérnára, esetleg raffiára vagy más, fonásra alkalmas anyag kell hozzá, meg némi dekorációs elem, például gyöngyök.

Ha igazán ügyesek vagyunk, akkor akár egy szál fonalból is gyönyörű és különleges karkötőket tudunk varázsolni, mindössze néhány fonási, csomózási technikát kell megtanulnunk hozzá.

Ezek az ékszerek garantáltan nem jönnek velünk szembe az utcán, hiszen mi magunk, a saját ízlésünk és tudásunk szerint készítettük el őket.

 

Fonási technikákat szép számmal találhatunk akár az interneten is, több száz módszert ismerhetünk meg a weboldalakat böngészve, de rengeteg könyvet is kiadtak már ezzel kapcsolatban, könyvesboltokban, illetve akár hobbiboltokban is beszerezhetünk ilyeneket.

A kellékeket ugyanígy hobbiboltokban tudjuk megvásárolni, de talán olcsóbban megússzuk, ha az internetről rendeljük meg, így a kínálat is bővebb, és tényleg kedvünkre válogathatunk a különböző színek és anyagok közül.  

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank