Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.07 12:18

Örök sláger az arany ékszer

Örök sláger az arany ékszer

 

 

Évezredek óta töretlen népszerűségnek örvend az ékszerkészítők és az ékszerek viselői között egyaránt az arany, ez ugyanis egy rendkívül könnyen megmunkálható, ám sokáig, tartósan csillogó anyag, ami felettébb elegáns megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

Az arany a legtöbb emberen nagyon szépen mutat, szinte mindenkinek jól áll. Különböző kövekkel díszítve igazán gyönyörű és egyedi darabokat kaphatunk, így mára az arany ékszerek széles skálájából válogathatnak azok, akik szeretnek ilyen kiegészítőket viselni.

 

Az arany ékszereket azonban nem árt ápolni, ha azt szeretnénk, hogy évek múlva is olyan szépen csillogjanak, mint újonnan.

Célszerű lehet az arany ékszereket néha levenni, például éjszakára vagy fürdéshez, így ugyanis tovább meg tudja tartani szép, fényes felszínét.

A krémek, a púder, a szappan, de még a bőr természetes zsírtartalma is megragadhat az ékszer felületén, amitől az bepiszkolódhat, foltossá válhat. A legtöbb esetben a víz és valamilyen tisztításra alkalmas vegyszer kombinációja elég ahhoz, hogy az ékszert megszabadítsuk a szennyeződésektől, de ékszerboltokban lehet külön erre a célra kifejlesztett anyagot is kapni.

 

Az arany ékszerek színe az ötvöző ékszerektől függ, ezek határozzák meg, hogy mennyire lesz sárga, sötét vagy éppen világos.

Vannak olyan ötvöző fémek, amelyekre bizonyos emberek allergiás reakcióval válaszolnak, ezért fontos, hogy mindig minőségi aranyból készült ékszereket vásároljunk.

Felmérések szerint Európában a nők 20 százaléka allergiás például a nikkelre, ami igen gyakori ötvözőfém, ezért ha biztosra akarunk menni, ne vásároljunk nikkeltartalmú ékszert.

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank