Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.08 11:36

Penny Winter 2013 tavasz–nyár kollekció

Penny Winter 2013 tavasz–nyár kollekció

 

Van valamilyen varázslat abban, ahogy a nyers kövek párosításából egy már művészien szép és kifinomult ékszer születik.

Penny Winter tavaszinyári kollekciójában minden egyes darab gondos kezek munkája.

Penny Winter sokoldalú művész, filantrópus, divattervező, és ékszerdizájner – hogy csak pár foglalkozást említsünk rengeteg elfoglaltsága közül. A hölgy 1997-ben költözött Afrikába és létrehozott egy stabil, kreatív központot Nairobiban, ahol elkezdhetett dolgozni kiegészítőin, és belevághatott komolyabban az ékszerbizniszbe. Az ottani természetes anyagok felhasználásával és a helyi kézműves férfiak, asszonyok munkájával hozzá láthatott a nagyobb termeléshez, és végül világszintű exportáláshoz. Saját stílusát csak „bohémul rockosnak” nevezi, de tribal és etno jegyeket is magukon viselnek a darabok.

„Kenyán kívül sehol máshol nem tudtam volna ezt véghezvinni”- mondja. Az ékszerek különlegességét az adja, hogy készítőik kétkezi munkát végző mesteremberek: kambai kőbányászok, luoi fémmunkások, akik a kenyai életérzést töltik bele ezekbe a darabokba. Az alapanyagok egy részét utazásai közben gyűjtögeti, vagy nigériai kereskedőktől szerzi be Nairobiban. Gyakran használ fel szarvakat, csontokat, köveket a kompozíciókhoz.

Nem kell félnünk azonban attól, hogy túlságosan primitív, törzsi ékszerek ezek - sokkal inkább kreatív, szépen megmunkált és ötletes darabok. Penny kedvelt megoldása a szarvra és csontanyagra felhelyezett drágakövek.

A természetes kiegészítők remekül illenek a legtöbb nyári ruhához, a barna, krém, kávé és fekete árnyalatok örök klasszikusnak számítanak és maximálisan kihasználhatóak. A kollekció itt tekinthető meg részletesebben: http://www.pennywinter.com/

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank