Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.08 13:50

Praktikusabb lehet az ezüst gyűrű az aranynál

Praktikusabb lehet az ezüst gyűrű az aranynál

 

Sok nő részesíti manapság előnyben az ezüst ékszereket az arannyal szemben: kevésbé drágák, de ugyanolyan szépek, mint az arany ékszerek, ráadásul van, aki az arany színt kimondottan nem szereti, vagy éppen nem áll jól neki.

Az öltözködés szempontjából is talán jobb választás egy ezüst ékszer, hiszen az ezüst szín több árnyalathoz passzol, mint az arany. Ez akkor is igaz, ha gyűrűről van szó – ez ezüst gyűrű esetében biztosan nem kell attól tartani, hogy nem illik az öltözékünkhöz.

Bár néhány évvel ezelőtt ez még szinte elképzelhetetlen volt, egy eljegyzési gyűrűnek sem kell feltétlenül aranynak lennie.

Ha a leendő menyasszony nem hord arany ékszereket, könnyen előfordulhat, hogy még jobban is örül egy ezüst eljegyzési gyűrűnek, ráadásul ez a vőlegény pénztárcáját is kíméli. Laikus szemmel nézve látszólag semmi különbség nincs a fehérarany és az ezüst eljegyzési gyűrű között, az áraik között viszont annál inkább. Ha nem adunk az anyagiakra, egy ezüst gyűrű is tökéletes választás lehet.

 

Tévhit, hogy egy ezüst gyűrű könnyebben kopik, vagy használódik el, mint az arany, éppen ugyanolyan tartós, főleg, ha vigyázunk rá.

Sok esetben ródiummal vonják be, ami gyönyörű csillogást kölcsönöz a gyűrűnek, és különböző kövekkel, kristályokkal, cirkóniával, de akár gyémánttal is lehet díszíteni, ami tovább fokozza szépségét. Egy ezüst gyűrű visszafogott eleganciát kölcsönöz viselőjének, nem hivalkodó, de nem is marad észrevétlen, így tökéletes választás lehet azoknak, akik nem szeretnének harsányak lenni, vagy túl sok, esetleg túl feltűnő kiegészítőt viselni.

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank