Összehasonlítás

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Házhozszállítás

Házhozszállításban partnerünk az MPL futárszolgálat!

Blog
2014.10.09 14:22

Távol-Keletet idéző ékszerek

Távol-Keletet idéző ékszerek

 

Egy európai ember számára a Távol-Kelet misztikus és vonzó: teljesen más kultúra, másfajta emberek, más ételek és öltözködési szokások.

Nem véletlen, hogy Európában igen divatos a keleties stílus, ami az ékszerekben is tükröződik: számos olyan darabot kaphatunk a boltokban, melyek főleg az indiai kultúrában használatos kiegészítőkre hasonlítnak, de olyat is beszerezhetünk, ami tényleg onnan származik, manapság ezen a téren nincsenek határok.

 

A keleties stílusú ékszerek jellemzően aranyszínűek, nagyok és hatalmas kövek díszítik őket.

Már a fém megmunkálása is feltűnő, gyönyörű minták rajzolódnak ki az arany ékszereket, ehhez jönnek hozzá a különböző ásványok, drágakövek, amikkel ezeket díszítik.

A legfontosabb elem a karkötő, ebből rengeteget találhatunk. Jellemzően nem az általunk megszokott, kis láncszemekből vagy más darabokból álló, hosszú karkötők ezek, melyek végén csat van, hanem széles, nagy fémdarabok, melyek két vége nem ér össze, így húzhatók rá a csuklóra.

 

A nagy, hosszan lelógó fülbevalók is jellemzőek erre a stílusra, ezek gyakran állnak gyöngyökből, vagy apró láncszemekből. Nem ritka az sem, hogy egy-egy fülbevaló majdnem a viselője válláig leér.

A nyakláncok ezzel szemben többnyire rövidek, de ezeken is számos díszítőelem található: kövek, apró láncszemek. Jellemző rájuk, hogy vastagok, „partedliszerűek”, vagyis a mellkas egy részét betakarják, mintha egy partedlit vettünk volna fel, gyakran több sornyi gyöngyből vagy más díszítőelemből állnak.

A keleties stílusú ékszerek igazán különleges külsőt kölcsönöznek viselőjüknek, nem véletlen, hogy ilyen népszerűek Európában.

 

Ingyenes házhozszállítás

9 000 Ft felett díjmentes szállítás Magyarországon

Széles mosoly garancia
Ha nem tetszik a termékünk 30 napon belül kicseréljük.
Akciós ékszerek
Akciós Ékszerek a hét minden napján ! 

info [kukac] ekszerorias.hu
+36 20 5800 489

Google PageRank